Petitchef

Rosii umplute cu crema de branza

Aperitiv
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pt crema de branza:

Preparare

  • Spalam bine rosiile, apoi cu un cutit special taiem rosiile in forma de floare. O sa iasa 2 floricele dintr-o rosie.
  • Pregatim crema de branza:
    Amestecam branza cu smantana si un praf de sare, mixam bine. Dupa care adaugam piper si mararul taiat foarte fin.
  • Umplem jumatatile de rosii cu aceasta crema delicioasa.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Întrebări:




Comentarii:

19/11/2011

Fat pe mata

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu vinete
Rosii umplute cu vinete
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute cu doua creme/pomodorini alle due creme
Rosii umplute cu doua creme/pomodorini alle due creme
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute ciupercute
Rosii umplute "ciupercute"
4 porții
20 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei