Ingrediente: 1 vanata mai mare 1 dovlecel 2 rosii uscate conservate in ulei 500 g crema de branza 2 galbenusuri 1 catel de usturoi 1 lingura otet din orez 1...
Ingrediente: Blat:4 oua 100 ml apa fiarta 80 g amidon 40 g faina 1 lingurita boia 2 linguri pasta de tomate 60 g unt topit 1 lingurita praf de copt sare Crema:...
Ingrediente: pentru blat: 3 oua 100 ml apa fiarta 50 ml amidon 30 ml faina 1 lingurita boia de ardei 1-2 lg pasta de tomate 60 g unt topit sare 1 lingurita praf...
Ingrediente: 4 oua 4 lg zahar pudra 1/4 lingurita esenta vanilie 4 lg. faina 1/2 lingurita praf copt 1 lg de ulei coaja rasa de lamaie Umplutura: 200 g crema...
Ingrediente: pentru blatul ruladei: 4 oua 4 linguri cu varf de faina 4 linguri de zahar 1 plic zahar vanilinat 1 varf de cutit de sare pentru crema ruladei: 500...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru...
Ingrediente: un piept de curcan 400 g aluat foitaj 200 g crema de branza cu verdeata 100 g parmesan ras 100 g Cheddar ras 1 ou 400 g rosii cherry coapte,...