Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa gus...
Ingrediente: 500 g carne tocata de porc(poate fi si de pui) 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine 2 oua 2 g bulion condimente dupa gust sare ,piper, ...
Ingrediente: 500 g spanac congelat 1 ou 2-3 linguri pesmet sare, piper 150 g cascaval 200 g sunca presata 1 cutie Almette cu hrean 100 g branza feta...
Ingrediente: INGREDIENTE-BLAT: 4 albusuri de ou batute spuma cu 1 prinza de sare 4 galbenusuri 300 g spanac congelat tocat marunt, dezghetat si bine scurs 100 g de...
Ingrediente: 700-800 g pulpa de porc 250 g carne tocata amestec 250 g spanac tocat fin 2-3 ardei rosu copti 2-3 linguri de mustar legatura de patrunjel tocat 1 lg...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Aceasta leguma despre care se spune ca ar detine suprematia in ceea ce priveste concentratia de fier, si-a facut renume abia dupa cel de-al doilea razboi mondial, datorita reclamei facute de americani. Cu siguranta ca va amintiti de Popeye Marinarul, care avea la el...
Ingrediente: 280 g sunca praga 350 g branza vaci 1 kg spanac proaspat 4 oua o legatura marar o legatura ceapa verde o legatura usturoi verde 3 linguri faina pipe...