Notifications: Căutare avansată

Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi

(4.68/5 - 174 voturi)
15 comentarii

Am vrut sa mai gatesc si altceva din piept de pui, ca prea sunt monotone snitelele sau friptura la gratar, asa ca am hotarat sa fac o rulada foarte delicioasa cu spanac si branzeturi. Este suculenta, dietetica si chiar aratoasa :-)

  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 2
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 3
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 4
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 5
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 6
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 7
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 8
  • Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi, Poza 9
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
8 porții
Preparare:
25 min
Gătire:
45 min
Gata în:
1 h, 10 m
Dificultate:
Ușor

Ingrediente

800 gr piept de pui dezosat
frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat
150 branza telemea
100 gr cascaval sau mozzarella
sare si piper dupa gust
ulei pentru uns
boia dulce, cimbru si piper alb pentru crusta
vin alb (150 ml)

Preparare

Spalam carnea si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa.

Taiem pieptii si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza.

Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem frunzele de spanac verde, branza rasa si cascavalul.

Rulam cu grija si “carpim” pe ici pe colo unde este nevoie, cu bucatele de carne. Mie mi-au ramas bucatelele acelea mici de piept care se dezlipesc foarte usor cand taiati carnea.

O legam din loc in loc cu ata alimentara, ungem o tava cu ulei si asezam ruloul nostru pe care il asezonam cu boia, cimbru si piper, dupa care picuram putin ulei deasupra si uniformizam cu o pensula de silicon.

Coacem rulada in cuptorul preincalzit la 180 de grade, la inceput acoperita cu o folie de aluminiu. Adaugam jumatate de pahar de vin alb si o lasam sa se coaca iar spre final o lasam descoperita ca sa se rumeneasca.

O puteti servi cu garnitura de orez, cartofi sau legume gratinate.

Pofta buna!

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii (15):

G34D2S, 06/07/2015

Am gatit aceasta reteta-insa nu cu spanac ,Eu am pus in interior morcov fiert, castraveti murati taiati pe lungime ,si cascaval.se ruleaza,se leaga, se condimenteaza,cu vin ,usuroi.piper ,ulei etc si la cuptor(,dupa ce se undeste putin pe aragaz -rotind-ul-pentru a se fixa ruloul si sa nu se desfaca) este foarte bun si aspectos pentru ocazii speciale,

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
29/05/2013

Cu siguranta este excelenta ! O voi pregati dupa 23 iunie cand soseste din Canada nepotica noastra in vacanta . Multumim mult pt. reteta !

(0) (0) Abuz
29/05/2013

Minunat ! ! Abia astept sa incer. .Multumesc pentru retetele primite.

(1) (0) Abuz
16/06/2015

Interesanta ,o voi face si eu,cred ca este delicioasa.!4

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Cred ca este ceva deosebit. felicitari !!!!!!!!

(0) (0) Abuz
06/02/2014

Excelenta ! Preferata Tovarasului Militaru !

(0) (0) Abuz
15/06/2015

Abia astept sa o fac maine!

(0) (0) Abuz
15/06/2015

F.BUN ACEST FEL DE RULADA

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
18/09/2013

Estetic si gustos

(0) (0) Abuz
giorgiana_g2013
giorgiana_g2013, 21/05/2013

Gustos si sanatos

(1) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Video sugerat



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale