Petitchef

Rulada de spanac cu sunca si branza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g spanac congelat

1 ou

2-3 linguri pesmet

sare, piper

150 g cascaval

200 g sunca presata

1 cutie Almette cu hrean

100 g branza feta

Preparare

  • Spanacul decongelat si scurs de apa se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper si se intinde in tava pe hartie de copt. Deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
  • Se lasa la racit, dupa care se aseaza feliile de sunca, iar apoi amestecul de Almette si branza feta. Se ruleaza strans si se impacheteaza in folie de aluminiu. Se tine la rece.



Comentarii:

isuciu, 02/01/2017

Usor de pregatit si f gustoasa!

(0) (0) Abuz
01/01/2017

LA MULȚI ANI!
2017 să fie cu sănătate și spor la gătit, bucate bune
Cu drag
Teodora

(0) (0) Abuz
01/01/2017

SIMPLU,ELEGANT,FESTIV.

(0) (0) Abuz
23/10/2011

Este foarte f buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada de spanac cu sunca
Rulada de spanac cu sunca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ruladă de pui cu spanac
Ruladă de pui cu spanac
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: