Petitchef

Rulada de miel cu spanac si cartofi noi cu marar by Horia Virlan

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pentru cartofi:

Preparare

  • Pulpa de miel dezosata si nivelata frumos cu cutitul o stergem bine cu un servetel absorbant, o punem cu pielea in jos pe masa si o condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin.
  • O rulam intr-o folie alimentara si o dam la rece de seara pina dimineata.
    A doua zi o desfacem din folie si o legam cu ata alimentara asa cum se vede in imagine.
  • Intr-un vas termorezistent uns cu untura am asezat rulada, alaturi de alte bucati de friptura pe care le-am dat cu condimente pentru miel.
  • Ceapa verde ( 2 fire)am taiato oblic de vreo 1,5 cm, iar 3 catei de usturoi marunt, apoi le-am raspandit peste friptura, adaugand deasupra cateva bucatele de unt sau untura.
  • Vasul l-a dat la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina se partunde bine friptura. Spanacul se curata de codite, se spala si se lasa la stors.
  • Ceapa si ceapa verde ramasa le-a tocat marunt si le-a calit in putin ulei.A adaugat spanacul rupt in bucati cu mana si usturoiul ramas pisat, am amestecat si a lasat sa se caleasca cateva minute.
  • Cartofii noi se curata de coaja, se spala bine si se fierb in apa cu sare cam 18 minute.nu trebuie sa fie fierti de tot.Ii lasam sa se scurga bine de apa.
  • Punem la incins ulei de masline peste care rasturnam cartofii bine scursi de apa.Ii lasam sa se rumeneasca 10 minute pe toate partile, dupa care adaugam mararul verde tocat si ii amestecam bine.
  • Rulada gata facuta o taiem felii si o servim alaturi de cartofii noi si spanacul facut.


Poze

Rulada de miel cu spanac si cartofi noi cu marar by Horia Virlan
Rulada de miel cu spanac si cartofi noi cu marar by Horia Virlan - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

liviu t, 16/09/2018

Fain bunn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Panini cu somon, mozzarella, marar
Panini cu somon, mozzarella, marar
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează