Petitchef

Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella

Aperitiv
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Luam o foaie de hirtie de copt, o udam bine, scurgem si scuturam hirtia de apa si captusim cu ea o tava nu prea mare, in care rasturnam compozitia de oua, nivelind cit de cit cu furculita. In cuptorul preincalzit in prealabil la 180 de grade, bagam blatul de oua pentru circa 10 minute.
  • Spanacul il taiem marunt si adaugam un picut de sare taiem si mozzarella cuburele micute si umplem blatul.atentie, nu trebuie sa exagerati cu umplutura, altfel nu veti putea rula foaia si se va rupe, de aceea eu am pus mai putin pentru ca 200 g mi s-a parut prea mult.
  • Rulam foaia, o invelim in hirtie de copt pe care o rulam, iar la capete rasucim hirtia ca cea de la bomboane iar capetele le bagam sub rulada. Dam rulada din nou la cuptor, de data aceasta pentru 15 minute.Desfacem hirtia, taiem feliute si papam rulada calduta.


Poze

Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 2
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 3
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 4
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 5
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 6
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 7
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 8
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 9
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 10
Rulada de spanac cu mozzarella/Rotolo di spinaci con mozzarella - poza 11

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează