Petitchef

Rulada din spanac cu crema de brinza mozzarella / spinat-biskuitrolle mit mozzarella

Felul principal
4 porții
45 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

INGREDIENTE-BLAT:

INGREDIENTE-UMPLUTURA:

Preparare

  • Ouale se separa.Galbenusurile se mixeaza cu smintina se adaoga spanacul si condimentele dupa gust.Faina se amesteca cu praful de copt.Albusurile se bat spuma.
  • La amestecul de soanac+ galbenus se adaoja amestecul de faina si jumatate din spuma de albus si se miveaza pina ce faina s-a incorporat cit de cit.
    Se adaoga si restul de albus si din acest moment se amesteca doar cu lingura, in asa fel incit aluatul sa ramina aerat.Se toarna in tava captusita cu hirtie de copt si se coace in cuptorul preincins la 200°C ca 12-15 min.
  • Se scoate si i-se trage blatului imediat hirtia jos.Daca nu merge trasa usot, se umezeste un prosop de pucatarie cu apa rece ,rece si se pune peste hirtie 2-3 min.Dupa care se indeparteaza hirtia de copt.Se lasa la racit pe gratarul de bucatarie.
  • Ingredientele maruntite se amesteca si se mixeaza cu smintina si condimentele dupa gust , dupa care se intinde peste blatul racit si care inainte a fost asezat pe o folie de alumoiniu sau nailin alimentara.
  • Se ruleaza cu grija, usor si destul de strins, in asa fel incit ca blatul sa nu se rupa.
    Blatul este destul de elastic, doar ceva rabdare este necesara.
  • Astfel Rulada din spanac rulata de preferinta in folie de nailon alimentara, se pune la frigider, daca este posibil peste noapte.daca nu cel putin 4 ore.Se serveste linga cu rosii proaspete, salata de rosii.
  • Dupa cum vedeti, facut ceva mai copios, si servit Rulada din Spanac cu Ham & Eggs si salata de rosii.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

RULADA DIN SPANAC CU CREMA DE BRINZA MOZZARELLA / SPINAT-BISKUITROLLE MIT MOZZARELLA, poza 1
RULADA DIN SPANAC CU CREMA DE BRINZA MOZZARELLA / SPINAT-BISKUITROLLE MIT MOZZARELLA, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

08/12/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada din cartofi cu sos gorgonzola
Rulada din cartofi cu sos gorgonzola
2 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi
Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
6 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb? Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: