Petitchef

Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de porc se curata de pielita, se spala si se cresteaza pe lung astfel incat sa se intinda pe o suprafata cat mai mare pentru a putea fi rulata. Ori o bucata mare sau doua mai mici.
  • Se bat bine cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra. Carnea se aseaza pe o folie de aluminiu si se unge carnea cu mustar.
  • Apoi se adauga un strat de spanac fiert si tocat fin. al doilea strat din carne tocata amestec condimentata dupa gust. Al treilea strat este din ardei copt si decojit, taiat in fasii.
  • Acoperim cu inca un strat de spanac si rulam cat mai strans, cu ajutorul unei folii de aluminiu.
  • Asa in folie o dam la cuptor pentru 30-40 de minute. Ultimele 15-20 de minute rupem folia si inainte de a pune din nou la cuptor ca sa prinda culoare, le ungem cu un amestec de pasta de rosii si miere.


Poze

Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti
Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti - poza 2
Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

05/11/2012

Super bune rulade

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
2 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi copți cu chimichurri
Cartofi copți cu chimichurri
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează