Petitchef

Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700-800 g pulpa de porc

250 g carne tocata amestec

250 g spanac tocat fin

2-3 ardei rosu copti

2-3 linguri de mustar

legatura de patrunjel tocat

1 lg pasta de tomate


sare

piper

ulei de masline

Preparare

  • Carnea de porc se curata de pielita, se spala si se cresteaza pe lung astfel incat sa se intinda pe o suprafata cat mai mare pentru a putea fi rulata. Ori o bucata mare sau doua mai mici.
  • Se bat bine cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra. Carnea se aseaza pe o folie de aluminiu si se unge carnea cu mustar.
  • Apoi se adauga un strat de spanac fiert si tocat fin. al doilea strat din carne tocata amestec condimentata dupa gust. Al treilea strat este din ardei copt si decojit, taiat in fasii.
  • Acoperim cu inca un strat de spanac si rulam cat mai strans, cu ajutorul unei folii de aluminiu.
  • Asa in folie o dam la cuptor pentru 30-40 de minute. Ultimele 15-20 de minute rupem folia si inainte de a pune din nou la cuptor ca sa prinda culoare, le ungem cu un amestec de pasta de rosii si miere.

Poze

Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti, poza 1
Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti, poza 2
Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

05/11/2012

Super bune rulade

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada de porc cu legume la cuptor
Rulada de porc cu legume la cuptor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ruladă de porc
Ruladă de porc
4 porții
2h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.