Si noi ce mai mancam...in post?

Postul sau perioadele cand anumite alimente sunt interzise a fi consumate prin religia fiecaruia este tinut pentru a curata trupul. Orice persoana sanatoasa este capabila sa postesca. Nu trebuie sa va fie frica de post, trebuie doar sa aveti vointa. S-a observat ca si animalele sau chiar si plantele postesc, adica au anumite perioade in care renunta total sau partial la hrana.

Pentru a ajuta organismul la curatare sau la purificare indicat ar fi sa nu consumam alimente care contin foarte multi conservanti, grasimi daunatoare, asa ca nu avem nimic de castigat daca renuntam la carne, branza si oua, ca sa consumam aceste produse.

Conditia esentiala pentru a va simti bine, este ca sa se consume alimente sanatoase, care sa contribuie la o adevarata purificare a organismului.

Este adevarat ca in comert se gasesc o multitudine de alimente de post, chiar si semipreparate, dar intrebati-va cate dintre ele sunt gatite corect, natural, nu contin grasimi daunatoare, „e”-uri?

Daca aveti vointa si starea de sanatate va permite, noi va propunem o selectie de retete deosebite pe care sa le gatiti in perioadele in care anumite delicii culinare sunt interzise.

Si de ce nu...rasfatati-va si cu cate un dulce tot din aceeasi categorie!