Petitchef

Balmos

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Daca linga el se afla un castron cu supa de salata verde, atunci te omenesti corespunzator.
  • Se pune la fiert jintuiala, se adauga sarea, untul , smintina si brinza de oaie . Cind clocoteste , se adauga in ploaie(slobozit) malaiul , se amesteca bine si se fierba cam 30 de minute.
  • Se desarta intr-un vas si se lasa la racit, ca sa se inchege. Fiind foarte gras, produsul se va desprinde de marginile vasului.
  • Este bun si delicios acest balmos, cam gras intr-adevar dar daca nu il fac asa mai bine nu il fac deloc , uit de dieta si de toate celelalte.


Poze

Balmos, poza 1
Balmos, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/05/2014

Like

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mamaliga la cuptor cu de toate
Mamaliga la cuptor cu de toate
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulada de pui
Rulada de pui
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute arabe cu mazare
Chiftelute arabe cu mazare
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Saratele
Saratele
6 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Suberek de dobrogea (reteta video)
Suberek de dobrogea (reteta video)
10 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei