Petitchef

Balmos

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 litri de jintuiala,

1 pachet de unt de Napolact,

2 linguri  de smintina virtoasa ,

sare si 200 g de brinza de oaie,

acestea sint ingredientele cu  care  balmosul iese nemaipomenit

Preparare

  • Daca linga el se afla un castron cu supa de salata verde, atunci te omenesti corespunzator.
  • Se pune la fiert jintuiala, se adauga sarea, untul , smintina si brinza de oaie . Cind clocoteste , se adauga in ploaie(slobozit) malaiul , se amesteca bine si se fierba cam 30 de minute.
  • Se desarta intr-un vas si se lasa la racit, ca sa se inchege. Fiind foarte gras, produsul se va desprinde de marginile vasului.
  • Este bun si delicios acest balmos, cam gras intr-adevar dar daca nu il fac asa mai bine nu il fac deloc , uit de dieta si de toate celelalte.

Poze

Balmos, poza 1
Balmos, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/05/2014

Like

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Okra ( bamia ) - mancare de bame
Okra ( bamia ) - mancare de bame
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos de iaurt cu coriandru si menta
Sos de iaurt cu coriandru si menta
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici
Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici
7 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tochitura
Tochitura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Spanakopita
Spanakopita
5 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de miel
Friptura de miel
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.