Petitchef

Conopida crispy

Aperitiv
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o conopida medie

3 oua

50 g telemea de oaie sau parmesan

faina

delikat

praf de usturoi

-5-6 linguri cu fulgi de cereale maruntite

Preparare

  • Se desface conopida in buchetele, se spala si se opareste 5 minute in apa clocotita in care punem putina sare.Intre timp intr-un castron batem ouale bine, le asezonam cu delikat, adaugam branza razalita si putin praf de usturoi pentru aroma.
  • Amestecam si adaugam cate putina faina pana obtinem un amesteg omogen mai gros decat aluatul de clatite.Incingem cuptorul la 200 grade, intr-o tava punem hartie de copt in care asezam frumos buchetelele de conopita date prin amestecul de mai sus apoi prin fulgii de cereale.
  • Lasam la copt pana se rumenesc frumosc si devin aurii cca 20 minute.servit cu sos de iaurt si usturoi.Merge foarte bine si ca aperitiv sau garnitura.

Poze

Conopida crispy, poza 1
Conopida crispy, poza 2
Conopida crispy, poza 3
Conopida crispy, poza 4
Conopida crispy, poza 5
Conopida crispy, poza 6
Conopida crispy, poza 7
Conopida crispy, poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu cascaval la cuptor
Conopida cu cascaval la cuptor
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Conopida gratinata a la jamie oliver
Conopida gratinata a la jamie oliver
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza si usturoi
Conopida cu maioneza si usturoi
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.