Petitchef

Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 cup unt moale

1 cup zahar

2 oua

1 lingurita esenta vanilie

1 3/4 cups faina

1 lingurita scortisoara

1 lingurita praf de copt

2 cups fulgi de ovaz

1 cup mere taiate bucatele mici

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Untul de freaca spuma cu zaharul,adaugati ouale,esenta de vanilie si amestecati bine.
  • Combinati faina,scortisoara si praful de copt,apoi o adaugati la unt si amestecati bine.
  • Adaugati fulgii de ovaz si merele.
  • Cu ajutorul unei lingure, luati din compozitie si formati bile ,pe care le coaceti 10-13 minute.



Comentarii:

06/12/2013

Buuuun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti vienezi
Biscuiti vienezi
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biscuiti - Bradut pentru Craciun
Biscuiti - Bradut pentru Craciun
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiti Spritz
Biscuiti Spritz
6 porții
57 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere
Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Biscuiti cu fulgi de ovaz si nuca de cocos
Biscuiti cu fulgi de ovaz si nuca de cocos
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane
Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Deserturi cu biscuitiDeserturi cu biscuitiBeneficiile otetului de mereBeneficiile otetului de mereMere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiMere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiStrudelul cu mere - specialitate vienezaStrudelul cu mere - specialitate vieneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: