Petitchef

Budinca cu fulgi de porumb

Altele
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bati albusurile spuma umpreuna cu sarea, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana cand se topesc cristalele.
  • Mixezi branza dulce impreuna cu telemeaua rasa, galbenusurile, faina, coaja de lamaie si stafidele.
  • Torni incet laptele si mixezi in continuare, apoi incorporezi fulgii de porumb si spuma de albusuri, amestecand usor, de jos in sus.
  • Ungi si tapetezi un vas termorezistent si torni compozitia si o coci 50-60 de minute, la foc mediu. Dupa ce se mai racoreste se presara cu zaharul pudra. Se poate servi si calda si rece.


Poze

Budinca cu fulgi de porumb, poza 1
Budinca cu fulgi de porumb, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Budinca de paine
Budinca de paine
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Budinca rece din fulgi de ovaz
Budinca rece din fulgi de ovaz
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.