Petitchef

Tagliatelle cu branza dulce si stafide

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Primul face budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic scape de explicații, Se acoperă cu folie de plastic nu crusta. Se răcește.
  • Branza de vaci cu freca zahăr, chiar frecare brânza până se topește zahărul și încă gustul de zahăr și umple, deci cred că e destul de dulce. Adăugați două gălbenușuri și frecați bine nu a putut găsi un alt verb, îmi pare rău.
  • Dacă nu ține stafidele în rom atunci când spălați-le în apă caldă, se rup coditele- ah, ce mă enervează când, de asemenea, găsite în alte tort de semințe cu stafide si impletituri !! ! fierte în prosoape de hârtie, prosoape de anume uscate și se adaugă numai la compoziția de brânză.
  • Se toarnă peste compoziție brânză budinca de vanilie înghețat. Se fierbe tagliatellele, tulpina, a trecut printr-o apă rece, se presara cu un pic de ulei, care nu se lipește sus și în jos într-un unt.
  • În timpul tagliatelle inversează compoziția brânzei și se amestecă ușor așa se întrepătrund paste bine cu brânză.
  • Cum este indicat pe plic cu 150 ml de lapte. Bate două discuri spumă albușul de ou și se adaugă zahăr după gust toate 100 sau 200g. Se amestecă de albușuri de ou cu crema. Se poate da crema, am făcut de multe ori fără si sa lasi unele albușuri de ou până Maroni.
  • După 20 la 30 de minute sunt gata aur tagliatellele, Eliminare, lasa sa se raceasca putin, se adaugă compoziția cremă, se presara cu scortisoara si împrumut.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Poze

Tagliatelle cu branza dulce si stafide, poza 1
Tagliatelle cu branza dulce si stafide, poza 2
Tagliatelle cu branza dulce si stafide, poza 3
Tagliatelle cu branza dulce si stafide, poza 4
Tagliatelle cu branza dulce si stafide, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.