Se aseaza uniform zaharul intr-o tavita, untul in bucatele mici si merele. Se baga la cuptor pentru 15 minute la foc mediu.
Intre timp fierbem laptele, adaugam zaharul vanilat si grisul. Amestecam continuu ca sa nu se lipeasca grisul, cand compozitia incepe sa se intareasca adaugam ouale pe rand si continuam sa amestecam.
Turnam compozitia peste merele din cuptor si lasam 30 minute sa se coaca impreuna. Cand este gata se rastoarna pe un platou si se presara cu scortiosara macinata. Este excelenta ca desert sau ca o cina mai usoara insotita de un pahar cu lapte si cacao.
Comentarii (11):
I very good! miam! miam! delicios
:)
Super bun
Super
Cred ca e buna
Excelent!!!!
Felicitari ! Atat de simplu si atat de bun !
Excelent, tocmai i-am facut puiutului meu. A mancat tot bolul.
Bun,bun
Buna................!pentru nepotei.
O idee minunata ptr timpul de afara ! Un dulce grozav , azi il voi testa . Ms mult !