Petitchef

Piure de rosii

Altele
5 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
2 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 5
-rosii

-sare

Preparare

  • Rosiile coapte se spala,se curata de partea alba,se taie in doua si se pun intr-un vas la fiert.Se fierb pana se desface coaja si pulpa se moaie de tot.
  • Se paseaza bine cu mixerul verticalpana se face o masa omogena de rosii.Se adauga sarea si se pune iar pe foc.
  • Se da in cateva clocote si se toarna in sticle curate si se capacesc sticlele.Cand s-au racit se sterilizeaza la BM,timp de 15 min.dupa ce incepe apa sa fiarba.Se pun in paturi si se lasa pana la racirea completa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (10g)
Calorii: 2Kcal
  • Carbo: 0.2g
  • Grăsimi: 0g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0.1g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 0.2g

Poze

PIURE DE ROSII, poza 1
PIURE DE ROSII, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

08/08/2013

Practic

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi aromati in sos rosu
Piure de cartofi aromati in sos rosu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Lassi cu fructe rosii
Lassi cu fructe rosii
1 porții
5 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pastele - delicii italienePastele - delicii italieneSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: