Intindem aluatul intr-o tava de tarte,il intepam cu furculita si il dam la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 10 minute.Taiem ardeii feliute cat mai fine,pe care ii sotam 1-2 linguri ulei.La urma presaram sare si piper.Taiem rosiile feliute iar mozarella cubulete.Batem un un ou cu 100 ml lapte.
Scoatem tava din cuptor si presaram deasupra putin gris sau pesmet daca avem,va absorbi din lichid.Punem deasupra ardeii sotati,mozarella,feliile de rosii,maslinele taiate feliute si filè-urile de ansoa.Peste toate acestea plimbam oul batut cu lapte si putina sare si piper.
Dam la cuptor din nou,la aceeasi temperatura,inca 30-40 minute.Este de o bunatate greu de descris.E foarte important sa fie servita calduta sau chiar rece.Veti observa diferenta,daca mai ramane.
Dupa ce dai prima data blatul la cuptorul incins (10 minute) si a doua oara 30-40 de minute tot la 200 (!) de grade, mai scoti din cuptor quiche sau pesmet?
Comentarii:
Dupa ce dai prima data blatul la cuptorul incins (10 minute) si a doua oara 30-40 de minute tot la 200 (!) de grade, mai scoti din cuptor quiche sau pesmet?
Arata excelent. e foarte buna . o iubesc!