Petitchef

Andive gratinate

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru sos:

Preparare

  • Andivele se curata, se oparesc si se scurg. Se oparesc a doua oara in alta apa. Se inveleste fiecare andiva intr-o felie de sunca si se asaza intr-o tava termorezistenta.
  • Pentru sos untul se topeste si se toarna faina dizolvata in lapte. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa putin, se sareaza, se adauga cascavalul si nucsoara, se amesteca bine si se toarna peste andive.
  • Se presara cu restul de cascaval ras si se da la cuptor 30 minute. Se servesc calde.
  • Cartofi gratinatiPulpe de pui cu cascavalSalau gratinatConopida cu ciuperci gratinateSpanac cu ciuperci la cuptorSendvisuri hawaiene.
  • Cartofi gratinati cu branza de vaciRulada de pui cu sos de cascavalSufleu de spanacCartofi umpluti cu orezRavioli cu dovleacCartofi umpluti cu puiRulada cu suncaBudinca de legume cu suncaBudinca de legume cu sunca.

Rețete inrudite

YouTube

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Andive cu jambon
Andive cu jambon
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Andive cu branza, seminte si nuci
Andive cu branza, seminte si nuci
6 porții
7 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Andive umplute cu ton
Andive umplute cu ton
3 porții
15 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Andive cu sunca
Andive cu sunca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Penne gratinate
Penne gratinate
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei