Petitchef

Piept de pui umplut cu ciuperci

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 piepti de pui

2 morcovi mari


1 ou


1 legatura mica marar

1 legatura ceapa verde

sare, piper, rozmarin

1 pahar vin alb

Preparare

  • Pieptul dezosat, se bate putin cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.
    Preparam umplutura: Morcovii fierti se taie bucati mai mari la fel si palarioarele de la ciupercute.
  • Coditele ciupercilor se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare , se toaca marunt ceapa si mararul.Se amesteca toate ingredientele cu oul , sare, piper si rozmarin pudra.
  • Aceasta compozitie se pune pe pieptul de pui si se ruleaza, se poate prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei se adauga vinul si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste. Se poate servi cu orez condimentat cu sofran si sos de rosii picant.

Întrebări:




Comentarii:

27/09/2016

O reteta interesanta.

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Arata super si cred ca este si delicios

(0) (0) Abuz
24/12/2011

GUSTOS!!!

(0) (0) Abuz
10/11/2011

NEMAIPOMENITA MERITA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei