Petitchef

Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele.
    Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul.
  • Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).
  • Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.
    Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.

Rețete inrudite

YouTube

C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu sos de morcov si ceapa
Pui cu sos de morcov si ceapa
4 porții
38 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui cu prune uscate, stafide si ceapa caramelizata
Pui cu prune uscate, stafide si ceapa caramelizata
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui picant cu tahina si sos de rosii
Pui picant cu tahina si sos de rosii
4 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.