Petitchef

Chipsuri de cartofi dulci

Altele
4 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se piseaza intr-o piua ardeii iuti, apoi se amesteca cu sare si ienibahar. Se curata cartofii si se spala. Se pun in apa rece, cu cuburi de gheata, si se racesc circa 30 de minute, se scurg si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie.
  • Se taie in jumatate, pe lungime. Se feliaza apoi cat se poate de subtire.
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si adanca. Se prajesc feliutele de cartofi in transe, 1-2 minute, pana ce sunt crocanti. Se scot cu o spumiera si se scurg pe prosoape de hartie. Se lasa sa se raceasca.
  • Se presara cu mixtura de condimente si se servesc.


Întrebări:




Comentarii:

03/02/2015

Deliciosssss

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
danuta2004, 19/11/2016

O sa incerc sa fac asta pare delicios

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Super !!!

(0) (0) Abuz
16/10/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
11/08/2012

Super si merge cu bere buna.

(0) (0) Abuz
05/01/2012

Cat ulei acesta dauneaza grav sanatatii si poate produce substante cancerigene

(0) (0) Abuz
10/08/2011

Delicioasa mancare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
6 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu cartofi dulci
Tarta cu cartofi dulci
10 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu cartofi dulci Retete cu cartofi dulci Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! 12 retete de Cartofi copti 12 retete de Cartofi copti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.