Petitchef

Sweet potato pie (Placinta de cartofi dulci)

Aperitiv
4 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbeti cartofii dulci in coaja aprox. 40 - 50 minute. Treceti-i prin apa rece, apoi curatati de coaja. Sfaramati-i intr-un bol, adaugati untul si amestecati bine.
  • Apoi zaharul, laptele, ouale, nucsoara, scortisoara si vanilia.Amestecati de mana sau cu mixerul la viteza medie, pana cand compozitia este uniforma.
  • Puneti peste aluatul de tarta si coaceti la 175 grade C pentru 55 - 60 minute, sau pana cand intepand cu scobitoarea, aceasta iese curata.


Întrebări:




Comentarii:

01/09/2013

Bunaaaaaaaa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)
Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi dulci cu rozmarin si nucsoara
Cartofi dulci cu rozmarin si nucsoara
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cartofi dulci cu lapte de cocos si curry
Gratin de cartofi dulci cu lapte de cocos si curry
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu cartofi dulci Retete cu cartofi dulci Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.