Petitchef

Conopida cu smantana la cuptor

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4



unt

pesmet

sare

piper

Deci pe concret, a folosit

2 conopide de aproximativ 800 gr fiecare

2 cutii mici de smantana

100 gr cascaval

unt (cam 75 gr)

4 linguri pesmet

Preparare

  • Conopida se spala si se fierbe in apa cu sare . Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se rade cascaval pe toata suprafata.
  • Se pun buchetelele de conopida pe toata suprafata si peste ele se pun bucati de unt , se presara sare, piper, se acopera cu smantana si peste toate acestea se rade cascaval.
  • Se da la cuptor pentru 25-30 minute .
  • Cantitatile le puneti dupa preferinte. Eu initial a fotografiat o conopida dar apoi m-am hotarat sa pun doua.

Poze

Conopida cu smantana la cuptor, poza 1
Conopida cu smantana la cuptor, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

christyansen, 17/03/2018

F buna bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Maria, 20/09/2017

Am facut si eu f.f.f.bun

(0) (0) Abuz
05/10/2016

Excelent

(0) (0) Abuz
12/03/2014

Superrrr

(0) (0) Abuz
18/02/2014

SUPER

(0) (0) Abuz
19/11/2011

Bun ,bun..mmm... am facut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu sunca la cuptor
Conopida cu sunca la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Conopida la cuptor
Conopida la cuptor
6 porții
1h5m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Conopida cu smantana (reteta indiana)
Conopida cu smantana (reteta indiana)
4 porții
35 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei