Petitchef

Conopida cu cascaval la cuptor

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa si usturoiul se taie marunt si se prajesc in 2 linguri de unt si ulei .Se adauga conopida taiata, sare, piper, si se prajesc timp de 2 minute si se pune intr-un vas de cuptor.
  • Se topeste untul ramas si se amesteca cu pesmet. Se imprastie peste amestecul de conopida.Se acopera si se coace la 200 °C pentru 20-25 de minute. Se presara cu cascaval si se mai coace 3-5 minute sau mai mult, pana cand cascavalul se topeste.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

27/05/2015

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/10/2015

E minunata!

(1) (0) Abuz
20/10/2014

The best !!!!!!!!

(0) (0) Abuz
01/11/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
18/02/2013

E bun.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: