Petitchef

Conopida cu cascaval la cuptor

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

2 catei de usturoi

4 linguri unt

2 linguri de ulei de masline


1 / 2 lingurita sare

1 / 8 lingurita piper

1 / 4 pahar pesmet

200 g cascaval ras

Preparare

  • Ceapa si usturoiul se taie marunt si se prajesc in 2 linguri de unt si ulei .Se adauga conopida taiata, sare, piper, si se prajesc timp de 2 minute si se pune intr-un vas de cuptor.
  • Se topeste untul ramas si se amesteca cu pesmet. Se imprastie peste amestecul de conopida.Se acopera si se coace la 200 °C pentru 20-25 de minute. Se presara cu cascaval si se mai coace 3-5 minute sau mai mult, pana cand cascavalul se topeste.



Comentarii:

27/05/2015

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/10/2015

E minunata!

(1) (0) Abuz
20/10/2014

The best !!!!!!!!

(0) (0) Abuz
01/11/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
18/02/2013

E bun.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu sunca la cuptor
Conopida cu sunca la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Conopida la cuptor
Conopida la cuptor
6 porții
1h5m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Conopida la cuptor
Conopida la cuptor
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Romanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: