Petitchef

Crap fitofag cu garnitura de cartofi natur

Altele
4 porții
10 min
40 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa. Aveti nevoie de 5-6 bucati de crap fitofag, de 5 cartofi mari, cateva legume (eu am pus o mana din punga mix care contine morcovi, ceapa verde, ciuperci chinezesti), cinci capatani de usturoi, o ceapa mare rosie si un pahar de vin alb.

Preparare

  • Cartofii ii taiati cuburi, adaugati legumele si ceapa rosie taiata rotund. Le amestecati cu putina sare, pe deasupra turnati 2-3 linguri de ulei de masilne si le bagati la cuptor.
    Bucatile de fitofag se dau cu sare si se introduc la cuptor, circa 40 de minute la 200 de grade, pe gratarul al treilea de jos in sus. La jumatatea timpului de copt se scoate si se pune pe deasupra usturoiul, facut mujdei, si paharul de vin.



Comentarii:

25/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
23/02/2013

Sa vedem si practic..suna bine:)

(0) (0) Abuz
07/02/2013

Buna reteta

(0) (0) Abuz
26/10/2012

Excelent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crap cu rosii si ghimbir la cuptor in sos de vin
Crap cu rosii si ghimbir la cuptor in sos de vin
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?12 retete de Cartofi copti12 retete de Cartofi coptiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: