Petitchef

Pesmet de casă

Pâine rămasă? Pe lângă faptul că o folosim în rețete precum budinca, gazpacho și altele, putem face și pesmet de casă. Poate fi folosit în gratinare, chiftelele sau chiar la pane. Fără risipă în bucătărie. Urmați pas cu pas indicațiile de mai jos:

Altele
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Etapa 1 - Pesmet de casă
    Tăiați pâinea și dați-o la cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute la 180ºC. Important este să fie bine rumenit (dar nu ars).
  • Etapa 2 - Pesmet de casă
    Lăsați să se răcească. Zdrobiți treptat bucățile de pâine într-un robot de bucătărie sau blender.
  • Etapa 3 - Pesmet de casă
    Ar trebui să fie ca firimiturile.
  • Etapa 4 - Pesmet de casă
    Dacă preferați, aromați cu ierburi uscate, pudră de usturoi sau alt condiment.


Poze

Pesmet de casă
Pesmet de casă - poza 2
Pesmet de casă - poza 3
Pesmet de casă - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează