Petitchef

Rulada din carne de porc

Felul principal
4 porții
30 min
60 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 kg. porc

150 gr. carne tocata + 1/2 ceapa

1/2 cutie de ciuperci taiate

1 buc morcov

2 buc castraveti murati

1 ardei rosu

1 lingura de mustar

1 lingura condimente pentru porc

1 lingura salvie

sare, piper, boia

2 oua

patrunjel verde tocat marunt

Preparare

  • Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.

    Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

    Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide
    folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de
    cartofi sau pilaf, insotite de muraturi.

Poze

Rulada din carne de porc, poza 1Rulada din carne de porc, poza 2Rulada din carne de porc, poza 3


Comentarii (36):

11/04/2015

Este incomplecta fiindca nu specifica ce sa facem cu carnea tocata si ceapa

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
10/04/2015

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
ele_na
ele_na, 10/10/2013

Carnea tocata? unde,cum o punem?
multumesc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/04/2015

Carnea tocata lipeste

(0) (0) Abuz
08/04/2015

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
01/03/2015

CE FAC CU CARNEA TOCATA?

(0) (0) Abuz
07/01/2015

Si carnea tocata?

(0) (0) Abuz
28/12/2014

Super tare

(0) (0) Abuz
27/12/2014

Nu ati precizat nimic despre umplutura de carne tocata

(0) (0) Abuz
15/10/2014

15 Oct.2014 - Si cu ceapa si carea tocata (150 gr.) ce facem ? Reteta este incompleta si nu merita sa o facem...Mai bine facem compozitia de la chiftelute pe care o punem in tava de chec si iese mai buna...

(2) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc cu arome de primavara
Rulada din carne de porc cu arome de primavara
6 porții
1h50m
Foarte ușor
2.4 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc cu oua
Rulada din carne de porc cu oua
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Rulada cu carneRulada cu carneCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: