Petitchef

Gat de rata umplut

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
pielea din jurul gatului de la rata

inima

pipota

sare, piper

ulei, pesmet

ou, ceapa

ardei gras


patrunjel radacina si frunze.

Preparare

  • Se fierbe in apa cu sare, inima, pipota, morcovul si patrujelul radacina.Cand sunt fierte, se lasa sa se raceasca, dupa care se taie cubulete mici (sau se dau prin masina de tocat,) la fel si ardeiul gras si ceapa.
  • Se amesteca toate ingredientele, se adauga pesmetul, oul, frunzele de patrunjel si se potriveste cu sare si piper, dupa care se umple gatul de rata.
  • Se coase la ambele capete si se introduce la cuptor.Cand este gata se taie rondele.
    Se serveste cu diferite garnituri si salate.

Poze

GAT DE RATA UMPLUT, poza 1
GAT DE RATA UMPLUT, poza 2
GAT DE RATA UMPLUT, poza 3
GAT DE RATA UMPLUT, poza 4
GAT DE RATA UMPLUT, poza 5
GAT DE RATA UMPLUT, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu legume
Piept de pui umplut cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de rata
Ciorba de rata
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rata cu varza murata la cuptor
Rata cu varza murata la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbirCarnea de rata – intre da si nu?Carnea de rata – intre da si nu?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.