Petitchef

Risotto cu ciuperci si busuioc

Altele
4 porții
15 min
45 min
Ușor
O reteta cu buget redus

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g orez

300 g ciuperci la kilogram

1 litru supa de legume

1 ceapa rosie

5 linguri ulei de masline

2 ardei rosii

busuioc

sare

piper.

Preparare

  • Se curate, se spala ciupercile si se taie felii subtiri.Se taie ardeii fasii subtiri iar ceapa se da prin razatoare.
  • Se incinge uleiul de masline in tigaie si se pune la calit ceapa, ardeii si ciupercile.Se lasa pana ce ciupercile se rumenesc putin dupa care se ia de pe foc.
  • Alternativ se fierbe orezul.Intr-un vas se pune supa de legume si se lasa la foc pana fierbe.Se adauga orezul in supa si se lasa circa 8 minute amestecand continuu.Se strecoara bine orezul printr-o sita si se adauga in tigaie.
  • Se condimenteaza cu sare si piper.Se orneaza cu busuioc.



Comentarii:

21/06/2013

O reteta usoara si delicioasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/12/2012

Ma incanta retetele vegetariene

(0) (0) Abuz
18/07/2012

E delicios!!!!

(0) (0) Abuz
14/07/2012

Mie nu-mi mai iese de nici un fel,pilaful.o sa o incerc si pe ceasta..:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
2.5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci
Risotto cu ciuperci
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci pleurotus
Risotto cu ciuperci pleurotus
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci
Risotto cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: