Petitchef

Risotto cu ciuperci si busuioc

Altele
4 porții
15 min
45 min
Ușor
O reteta cu buget redus

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g orez

300 g ciuperci la kilogram

1 litru supa de legume

1 ceapa rosie

5 linguri ulei de masline

2 ardei rosii

busuioc

sare

piper.

Preparare

  • Se curate, se spala ciupercile si se taie felii subtiri.Se taie ardeii fasii subtiri iar ceapa se da prin razatoare.
  • Se incinge uleiul de masline in tigaie si se pune la calit ceapa, ardeii si ciupercile.Se lasa pana ce ciupercile se rumenesc putin dupa care se ia de pe foc.
  • Alternativ se fierbe orezul.Intr-un vas se pune supa de legume si se lasa la foc pana fierbe.Se adauga orezul in supa si se lasa circa 8 minute amestecand continuu.Se strecoara bine orezul printr-o sita si se adauga in tigaie.
  • Se condimenteaza cu sare si piper.Se orneaza cu busuioc.

Întrebări:




Comentarii:

21/06/2013

O reteta usoara si delicioasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/12/2012

Ma incanta retetele vegetariene

(0) (0) Abuz
18/07/2012

E delicios!!!!

(0) (0) Abuz
14/07/2012

Mie nu-mi mai iese de nici un fel,pilaful.o sa o incerc si pe ceasta..:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu ciuperci
Risotto cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto cu pui i ciuperci si crème fraiche
Risotto cu pui i ciuperci si crème fraiche
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci pleurotus
Risotto cu ciuperci pleurotus
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.