Petitchef

Risotto cu pui i ciuperci si crème fraiche

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 piept de pui dezosat,

frpiele,

tiat cubulee,

250 g ciuperci,

100 g orez pentru risotto,

300 ml bulion de pui sau de legume ,

200 gr crème fraiche,

1 ceap mic taiata mrunt,

are,

piper, nucsoara,


100 g parmezan sau mozzarella.

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava aveti in dotare si se da la cuptor la foc mediu.
  • Cand bobul este aproape fiert, se presara parmezanul sau felii de mozzarella si se mai lasa un pic la cuptor.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Risotto cremos cu piept de pui aromat
Risotto cremos cu piept de pui aromat
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Risotto cu morcov si pulpe de pui la cuptor
Risotto cu morcov si pulpe de pui la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci si busuioc
Risotto cu ciuperci si busuioc
4 porții
1 oră
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCrème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: