Petitchef

Risotto cu pui i ciuperci si crème fraiche

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 piept de pui dezosat,

frpiele,

tiat cubulee,

250 g ciuperci,

100 g orez pentru risotto,

300 ml bulion de pui sau de legume ,

200 gr crème fraiche,

1 ceap mic taiata mrunt,

are,

piper, nucsoara,


100 g parmezan sau mozzarella.

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava aveti in dotare si se da la cuptor la foc mediu.
  • Cand bobul este aproape fiert, se presara parmezanul sau felii de mozzarella si se mai lasa un pic la cuptor.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu morcov si pulpe de pui la cuptor
Risotto cu morcov si pulpe de pui la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto cremos cu piept de pui aromat
Risotto cremos cu piept de pui aromat
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci si busuioc
Risotto cu ciuperci si busuioc
4 porții
1 oră
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.