Petitchef

Tarhon in otet

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

otet din vin

sare

Preparare

  • Tarhonul se spala bine, apoi frunzele se rup de pe tulpini si se indeasa in borcan.
  • Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare. Se completeaza cu otet pana se umple borcanul . Se pastreaza la loc intunecat si racoros.



Comentarii:

05/10/2013

Coe bunamentariul tău:

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/08/2013

Simpla si gustoasa .acum o prepar reteta voastra .multumesc

(0) (0) Abuz
02/06/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de cartofi noi cu tarhon
Ciorba de cartofi noi cu tarhon
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cartofi noi cu tarhon
Cartofi noi cu tarhon
4 porții
35 min
Foarte ușor
1.5 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: