Petitchef

Tuica Mentolata ( Palinca )

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Menta o spalam bine in mai multe ape si o punem la scurs. Punem menta scursa intr-o sticla, turnam peste si mierea de albine si peste acestea turnam si tuica.
  • Inchidem sticla cu capacul, si il scuturam bine. Il asezam in camara pentru circa 2 saptamani, timp in care mai scuturam "de nervi" sticla, pentru ca mierea sa se topeasca in tuica.
  • Dupa ce am lasat la macerat menta cu tuica, mutam continutul in alta sticla si putem servi o bautura usor mentolata si dulceaga, numai buna sa iti faca pofta de mancare.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Nougat glacé
Nougat glacé
12 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
12 porții
3 ore
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează