Tuica mentolata ( palinca )

Altele
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Menta o spalam bine in mai multe ape si o punem la scurs. Punem menta scursa intr-o sticla , turnam peste si mierea de albine si peste acestea turnam si tuica .
  • Inchidem sticla cu capacul , si il scuturam bine . Il asezam in camara pentru circa 2 saptamani , timp in care mai scuturam "de nervi" sticla ca si mierea sa se topeasca in tuica.
  • Dupa ce lasat la macerat menta cu tuica mutam continutul in alta sticla si putem servi o bautura usor mentolata si dulceaga , numai buna sa iti faca pofta de mancare .
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/04/2014

Stie cineva cum se scoate gustul de afumat din tuica?

(0) (0) abuz
12/09/2013

Este super!!!

(0) (0) abuz