Petitchef

Tuica Mentolata ( Palinca )

Altele
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Menta o spalam bine in mai multe ape si o punem la scurs. Punem menta scursa intr-o sticla , turnam peste si mierea de albine si peste acestea turnam si tuica .
  • Inchidem sticla cu capacul , si il scuturam bine . Il asezam in camara pentru circa 2 saptamani , timp in care mai scuturam "de nervi" sticla ca si mierea sa se topeasca in tuica.
  • Dupa ce lasat la macerat menta cu tuica mutam continutul in alta sticla si putem servi o bautura usor mentolata si dulceaga , numai buna sa iti faca pofta de mancare .


Poze

Tuica Mentolata ( Palinca )
Tuica Mentolata ( Palinca ) - poza 2
Tuica Mentolata ( Palinca ) - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/04/2014

Stie cineva cum se scoate gustul de afumat din tuica?

(0) (0) Abuz
12/09/2013

Este super!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buturuga cu lamaie si merengue
Buturuga cu lamaie si merengue
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Cheesecake tip baklava cu fistic
Cheesecake tip baklava cu fistic
20 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează