Ardei umpluti cu branza

(4.41/5 - 215 voturi)
25 comentarii

Ingrediente

4-5 bucati ardei kapia
250 gr branza feta
50 gr unt
o legatura marar
3 lingurite boabe de mustar

Preparare

Ardeii se curata de cotor si de seminte, se spala si se pun la scurs.
Intre timp se face umplutura de branza. Se pune branza feta intr-un castron si se amesteca cu untul, mararul tocat marunt si 3 lingurite de boabe de mustar. Se poate condimenta branza si cu putina boia si piper.
Cand ardeii s-au zvantat, se umplu cu pasta de branza.
Se pun la frigider sa se intareasca pasta de branza pentru minim 2 ore.
Cand se servesc, ardeii se taie feliute nu foarte subtiri, de aproximativ jumatate de centrimentru.

Bon Appetit!

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii (25):

21/10/2012

Oameni buni astea nu sunt retete,chiar daca este f bun,o reteta inseamna ceva complicat chestii de astea....

(0) (0) Abuz
24/03/2012

Excelent si de f f mult efectla o masa festiva alaturi de elte antreuri.

(0) (0) Abuz
04/09/2013

Cred ca fac in seara asta o reteta buna si facile pt preparat

(0) (0) Abuz
07/10/2013

Comentariul tău:Boabele alea de mustar au dat nasps rau :(

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
21/10/2012

PARE USOR DE FACUT,MAINE O INCERC,SIGUR VA FII GUSTOASA.

(0) (0) Abuz
30/12/2012

Imi place ideea cu taiatul transversal in rondele

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Foarte buna reteta si au iesit foarte gustosi...

(0) (0) Abuz
wald_alex, 31/08/2014

Oare se vor inmuia boabele alea de mustar????

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Fac des ardei umpluti cu brinza sint buni

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Video sugerat

Bagel cu somon, castravete si crema de branza


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale