Petitchef

Pateuri cu branza

Aperitiv
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
foietaj-2 foi(ies cam 18-20 bucati)

branza telemea/ feta(200g)

marar(dupa gust)

2 oua

Preparare

  • Taiem foietajul in patrate mici (6cm) si ungem fiecare bucata cu ou batut.
    Punem intr-o jumatate a patratului o lingurita de branza amestecata cu marar si acoperim cu cealalta jumatate.
  • Presam putin marginile pateului sa sigilam.
    La fel procedam cu toate celelalte.
    Ungem pateurile pe deasupra cu ou batut si presaram chimen.
  • Asezam pateurile intr-o tava pe o folie de silicon sau hartie de pergament si dam tava la cuptor la 375F timp de 20min sau pana cand pateurile sunt frumos rumenite.

Poze

Pateuri cu branza, poza 1Pateuri cu branza, poza 2



Comentarii:

29/03/2014

Arata grozav abia astept sa o probez

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Buna

(0) (0) Abuz
28/10/2011

Mia placut reteta dar nu stiu cum o sa-mi iasa mie

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pateuri cu sunca si cascaval
Pateuri cu sunca si cascaval
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pateuri sarate
Pateuri sarate
8 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: