Petitchef

Ciuperci umplute cu feta

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4-6 ciuperci mari

200 g branza feta sau liptoi

2 fire ceapa verde

2 lingura de smantana,


patrunzel

boia

sare

piper

Preparare

  • Ceapa verde se taie marunt, se amesteca cu branza, smantana si verdeturile tocate. Se adauga sarea, piperul si boiaua de ardei dupa gust.
  • Cu compozitia rezultata se umplu palariile de ciuperci. Se dau 10-15 minute la cuptor. Se servesc calde sau reci.

Poze

Ciuperci umplute cu feta, poza 1Ciuperci umplute cu feta, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ciuperci umplute cu branza de vaci
Ciuperci umplute cu branza de vaci
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute
Ciuperci umplute
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: