Petitchef

Ardei umpluti cu cartofi si ou

Felul principal
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se fierb cartofii in putina apa cu sare. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 150 grade.
    Strecuram cartofii si nu ii zdrobim foarte tare. Adaugam oul, branza, verdeturile si le amestecam.
  • Taiem ardeii in jumatate, scoatem cotorul si semintele si ii umplem cu amestecul de cartofi.
  • Punem putin ulei intr-o tava, adaugam ardeii, stropim cu putin ulei peste, daca dorim.Coacem la temperatura inalta 15 minute.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei umpluti cu vinete
Ardei umpluti cu vinete
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu somon afumat
Ardei umpluti cu somon afumat
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor
Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor
3 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.