-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Antreuri
-
Mar
-
Retete budincă mar
-
Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO
Un deliciu si foarte sanatoasa, nu contine zahar este foarte dulce de la stafide.
Preparare
-
Intr-o tava unsa cu ulei, presara jumate din fulgi de secara.
-
Presara jumate din stafide.
-
Merele razuite pe razuitoarea mare, pune pe toate. Restul de stafide. Si alt rand de fulgi de secara.
-
Laptele de soia amestecat cu uleiul si praful de sare, am incercat sa-l pun in asa fel sa ud toata suprafata.
-
Pune folie de nailon pe deasupra.
-
Introdu tava la frigider pentru 12 ore,deci pregati seara si noaptea la frigider.
-
Iar dimineata bagato la cuptor la 180ºC pentru 1h - 1h 20 min pana cand sa rumenit putin.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Trebuie sa o incerc