Petitchef

BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO

Un deliciu si foarte sanatoasa, nu contine zahar este foarte dulce de la stafide.

Antreuri
4 porții
45 min
1 h 20 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO
    Intr-o tava unsa cu ulei, presara jumate din fulgi de secara.
  • Etapa 2 - BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO
    Presara jumate din stafide.
  • Etapa 3 - BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO
    Merele razuite pe razuitoarea mare, pune pe toate. Restul de stafide. Si alt rand de fulgi de secara.
  • Etapa 4 - BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO
    Laptele de soia amestecat cu uleiul si praful de sare, am incercat sa-l pun in asa fel sa ud toata suprafata.
  • Pune folie de nailon pe deasupra.
  • Introdu tava la frigider pentru 12 ore,deci pregati seara si noaptea la frigider.
  • Iar dimineata bagato la cuptor la 180ºC pentru 1h - 1h 20 min pana cand sa rumenit putin.


Poze

BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO
BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

20/02/2012

Trebuie sa o incerc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Secara - a doua cereala “panificabila” Secara - a doua cereala “panificabila”

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează