Petitchef

Muffins cu mere si fulgi de ovaz

Aperitiv
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele uscate, incepand cu faina si praful de copt.Se amesteca toate ingredientele (umede) lichide.Apoi se amesteca ingredientele uscate cu cele lichide si se adauga la sfarsit marul razalit.
  • Se unge tava de muffins cu ulei (sau se folosesc hartii speciale de muffins care de asemenea gasit la Kaufland la aprox 10 lei pachetul) apoi se aseaza compozitia in tava.
  • Se da la cuptor fiecare tura cam 10-15 minute (atentie sa nu le lasati prea mult sa se arda), apoi se scot muffins-urile din tava, se spala tava si se unge din nou cu ulei. Se pune o alta tura de muffins la cuptor.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muffins de post cu morcovi
Muffins de post cu morcovi
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Muffins pufoase cu mere
Muffins pufoase cu mere
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Muffins cu banane, ciocolata alba si frosting de branza
Muffins cu banane, ciocolata alba si frosting de branza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Muffins marmorate
Muffins marmorate
12 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.