Petitchef

Creveti ceviche

Antreuri
4 porții
15 min
2 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o oala aduceti la punctul de fierbere 2 l de apa, in care s-au pus 2 lingurite de sare.
  • Adaugati crevetii si lasati-i timp de 1 minut pana la 2 minute maxim, in functie de marimea de crevetilor. Scoateti crevetii cu o paleta si puneti-i intr-un bol cu apa de la gheata
  • Scurgeti crevetii si taiati-i in doua . Puneti bucatile intr-un vas ceramic sau de sticla (nu metal, nu plastic!
  • Se amesteca sucul de lamaie si lime si se toarna peste creveti.Acoperiti si dati la frigider pentru o jumatate de ora.
  • Se adauga ceapa si ardeiul iute, se amesteca si se da la frigider pentru inca o jumatate de ora. Chiar inainte de servire adaugati patrunjelul castravetele si avocado.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Creveti crocanti cu sos picant
Creveti crocanti cu sos picant
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creveti provensali
Creveti provensali
4 porții
55 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Creveti cu legume si orez la wok
Creveti cu legume si orez la wok
4 porții
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creveti flambati
Creveti flambati
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu... creveti Retete cu... creveti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei