Petitchef

Frigarui de sardine

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara marinata prin amestecul: uleiului de masline, sare piper, chimion, usturoi zdrobit si a sucului de lamaie.fiecare file de sardine se taie in doua, se pune in marinata si se lasa in frigider timp de 1 ora.
  • Se ruleaza fileurile pentru a fi infipte in betele de frigarui. Se pun frigaruile pe gratar, circa 15 min.
  • Serveste frigaruile cu un sos de rosii, preparat din 2 rosii, sare si piper, doua linguri de ulei, patrunjel, ceapa murata. Se amesteca bine in blender pana se face un sos consistent.

Poze

Frigarui de sardine, poza 1
Frigarui de sardine, poza 2
Frigarui de sardine, poza 3
Frigarui de sardine, poza 4
Frigarui de sardine, poza 5
Frigarui de sardine, poza 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pate de sardine, simplu si rapid
Pate de sardine, simplu si rapid
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate
Frigarui de pui marinate
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Frigarui cu carne tocata de vita
Frigarui cu carne tocata de vita
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: