Petitchef

Gamberi fritti in padella

Felul principal
2 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
12 creveti , decorticati sau nu, la alegere

2 linguri de ulei de masline extra virgin

2 catei de usturoi, tocati marunt

60 ml vermut alb

1 1/2 lingura de pasta de rosii

sare

piper negru, proaspat macinat

patrunjel tocat, pentru ornat

paine proaspata, pentru servit

Preparare

  • Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga crevetii si se amesteca la foc mediu, pana ce incep sa se faca roz-portocalii la culoare.
  • Se presara cu usturoi si se amesteca, apoi se adauga vermut si se da in clocot, amestecand constant, astfel ca aromele de usturoi si vermut sa fie absorbite de creveti.
  • Dupa 2 minute se adauga pasta de rosii, sare si piper si se amesteca pana ce crevetii sunt uniform acoperiti de sos. Se servesc presarati cu patrunjel, alaturi de paine proaspata si vin alb, sec si rece.



Comentarii:

25/06/2013

F bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/01/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
12/01/2013

Magnific

(0) (0) Abuz
18/12/2012

Destul de bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Spaghetti con i gamberi
Spaghetti con i gamberi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu gamberi(creveti)
Paste cu gamberi(creveti)
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: