Petitchef

Salata cu carne de gasca

Antreuri
8 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
un piept de gasca

7 cartofi potriviti


-un borcan castraveti in otet

3 gogosari in otet

6 oua

200ml ulei

mustar

sare

piper

Preparare

  • Pieptul de gasca se pune la fiert ,se spumeaza dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi.Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele.
  • Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit.Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os.
  • Castravetii,gogosarii,morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici,la fel procedam si cu carnea.Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte ,doua crude si 200ml ulei.
  • Adaugam mustar ,sare si piper dupa gust,amestecam bine dupa care o asezam pe platou si o decoram cu restul de maioneza .

Poze

Salata cu carne de gasca, poza 1
Salata cu carne de gasca, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata exotica cu ananas si carne
Salata exotica cu ananas si carne
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata boeuf cu carne pui
Salata boeuf cu carne pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata calda cu carne de vita si legume
Salata calda cu carne de vita si legume
3 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei