Leurda se spală, se lasă la scurs și se taie în bucăți de 3-4 cm, după care se pune într-un castron.
Ouăle se curăță de coajă, se taie în sferturi și se pun peste leurdă.
Castraveciorii se curăță de coajă și se taie rondele, la ridichi se înlătură cotorul și se taie rondele.
Brânza se taie bucățele mici.
Adăugăm atât castraveciorii, ridichile și brânza în castron - repartizându-le uniform.
Preparăm sosul din iaurt, ulei de măsline, muștar și zeama de la jumătate de lămâie. Condimentăm sosul cu sare și piper și amestecăm bine, apoi se toarnă peste salată. Se servește imediat.
Comentarii (36):
Super buna!!!
Urmeaza sa o pregatesc. Sper sa iasa foarte buna .
Buna,gustoasa
Buna
Super
Excelenta!
Bun bun
Imi place cum suna...usor de facut!
A iesit buna.
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!