Petitchef

Salata quatro formaggi

Antreuri
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
300 g brinza dulce de vaca,

200 g brinza telemea,

300g brinza feta,

150 g cascava, masline negre,

1-2 ceapa rosie,

2-3 linguri maioneza,

100 g smantana,marar vrede,

3-4 oua, sare

Preparare

  • Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi.
  • Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect.
  • Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica.
  • 3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza.
  • Brinza feta sau cas de oaie razuit.
  • Se acopera cu un strat de maioneza. Se rade cascaval din belsug.
  • Se orneaza cu masline negre.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata cu peste afumat
Salata cu peste afumat
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Salata de paste cu ton
Salata de paste cu ton
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Salata de naut (reteta video)
Salata de naut (reteta video)
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata cub Rubik
Salata cub Rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: