Petitchef

Vinete umplute

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

150 g sunca

150 g ciuperci

150 g branza sau cascaval


2 catei de usturoi

200 ml suc de rosii

sare, piper

Preparare

  • Spalam vinetele si le stergem. Le taiem in doua si le scobim cu o lingura, iar continuutul il tocam marunt.
  • Tocam ceapa, usturoiul, sunca si ciupercile marunt si le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei.
  • Adaugam si vinetele taiate cubulete si sucul de rosii si potrivim de sare si piper. Luam de pe foc , lasam putin sa se raceasca si apoi umplem vinetele scobite.
  • Punem deasupra felii de branza si le dam la cuptor pentru 20 de minute.
  • In loc de sunca se poate folosi carne tocata. Le servim cu smantana.

Poze

Vinete umplute, poza 1
Vinete umplute, poza 2
Vinete umplute, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/09/2013

Minunat!

(0) (0) Abuz
31/01/2013

Foarte bun (bonisimooooo)

(0) (0) Abuz
01/08/2012

Excelente!

(0) (0) Abuz
18/08/2011

De sezon.
Super.

(0) (0) Abuz
06/08/2011

Sau carnati semiafumati

iese minune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete umplute cu carne
Vinete umplute cu carne
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vinete umplute (la cuptor)
Vinete umplute (la cuptor)
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Vinete umplute la cuptor
Vinete umplute la cuptor
6 porții
1 oră
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1h19m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.