Petitchef

Vinete umplute cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4


cateva ciuperci

dovlecel

cativa catei de usturoi

o rosie


verdeata

sare

piper

boia

Preparare

  • Vinetele se spala si se se pun la fiert. Se taie in doua pe lungime si scobim miezul pe care il lasam intr-o sita la scurs. Se stoarce bine apoi se toaca marunt.
  • Ceapa o tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete, ciupercile si rosia la fel.
    Punem ceapa la calit, apoi punem restul legumelor, condimentam cu sare si piper si le lasam sa se inabuseasca bine.
  • Punem vinetele scobite intr-un vas termorezistent, le ungem cu putin ulei apoi punem umplutura de legume si dam la cuptor cca. 40 de minute.
  • Cand sunt gata punem felii de cascaval deasupra si le mai lasam pana se topeste cascavalul, asezonam cu verdeata. Tipsuri ,1daca nu mai punem cascavalul poate fi facuta in zilele de post



Comentarii:

02/08/2017

Deosebit de gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/03/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Vinete umplute
Vinete umplute
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Vinete umplute cu carne
Vinete umplute cu carne
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vinete umplute
Vinete umplute
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: