Petitchef

Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat

Antreuri
3 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
250 g spaghetti

4 file de ansoa

1 ardei mic rosu iute

3 linguri patrunjel

150 g miez de paine

ulei de masline

2-3 catei usturoi

sare

Preparare

  • Punem apa pentru paste la fiert.Intr-o tigaie punem 30-40 g ulei masline (cateva linguri) cu filè-urile de ansoa,ardeiul rosu taiat feliute si 1-2 catei usturoi zdrobiti cu lama cutitului,doar cat sa iasa aroma,iar cand tind sa devina inchisi la culoare ii scoatem pentru a nu lasa un gust amar in ulei.
    Cu o lingura de lemn zdrobim filè-urile de ansoa.
    Miezul de paine deja pregatit si sfaramitat cu degetete sau daca era prea tare su ajutorul robotului de bucatarie, il punem in alta tigaie cu cateva linguri de ulei in care am pus un catel de usturoi zdrobit la fel,cu lama cutitului.Lasam miezul de paine sa se tosteze bine,pana capata o culoare aurie.Adaugam patrunjelul tocat marunt si stingem.Eu l-am pus la sfarsit,insa e bine oricum.Se asorteaza foarte bine cu restul ingredientelor.
    Scurgem pasta,avand grija sa fie putin “al dente”,o pasta prea fiarta e un sacrilegiu.O punem peste uleiul cu ansoa si amestecam bine.Adaugam apoi miezul de paine tostat si servim imediat.
    Sooo delicious !

Poze

Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat, poza 1
Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat, poza 2
Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

22/12/2015

Crap, daca vrei engleza. Rahat in romaneste. Stai dracului acasa, croseteaza si nu te mai da mare gospodina.

(0) (0) Abuz
21/12/2015

De unde ati scos mizeriile astea de rete ?

(0) (0) Abuz
22/12/2014

Pare interesant,de incercat

(0) (0) Abuz
21/12/2014

...adevarata..bravo

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Paste cu paine?

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Tostat: o comună în departamentul Hautes-Pyrénées din sudul Franței. În 2009 avea o populație de 445 de locuitori.

(1) (0) Abuz
21/12/2014

Excelenta!

(0) (1) Abuz
21/12/2013

Nu ma incanta

(1) (0) Abuz
04/02/2013

Bun!

(0) (1) Abuz
04/02/2013

Excelenta combinatia,spaghetti-ele sunt oricum viata mea si punctul meu forte in bucatarie!dar reteta asta nu mi-ar fi venit in minte niciodata cred..desi eu folosesc f des combinatia paste-peste...dar foloseam ton sau macrou...niciodata nu m-as fi gandit la anchoa ca si baza de gust...,merci pt sugestie!felicitari!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghetti con i gamberi
Spaghetti con i gamberi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2h50m
Foarte ușor
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.