Petitchef

Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat

Antreuri
3 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
250 g spaghetti

4 file de ansoa

1 ardei mic rosu iute

3 linguri patrunjel

150 g miez de paine

ulei de masline

2-3 catei usturoi

sare

Preparare

  • Punem apa pentru paste la fiert.Intr-o tigaie punem 30-40 g ulei masline (cateva linguri) cu filè-urile de ansoa,ardeiul rosu taiat feliute si 1-2 catei usturoi zdrobiti cu lama cutitului,doar cat sa iasa aroma,iar cand tind sa devina inchisi la culoare ii scoatem pentru a nu lasa un gust amar in ulei.
    Cu o lingura de lemn zdrobim filè-urile de ansoa.
    Miezul de paine deja pregatit si sfaramitat cu degetete sau daca era prea tare su ajutorul robotului de bucatarie, il punem in alta tigaie cu cateva linguri de ulei in care am pus un catel de usturoi zdrobit la fel,cu lama cutitului.Lasam miezul de paine sa se tosteze bine,pana capata o culoare aurie.Adaugam patrunjelul tocat marunt si stingem.Eu l-am pus la sfarsit,insa e bine oricum.Se asorteaza foarte bine cu restul ingredientelor.
    Scurgem pasta,avand grija sa fie putin “al dente”,o pasta prea fiarta e un sacrilegiu.O punem peste uleiul cu ansoa si amestecam bine.Adaugam apoi miezul de paine tostat si servim imediat.
    Sooo delicious !

Poze

Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat, poza 1Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat, poza 2Spaghetti cu ansoa si miez de paine tostat, poza 3


Comentarii:

22/12/2015

Crap, daca vrei engleza. Rahat in romaneste. Stai dracului acasa, croseteaza si nu te mai da mare gospodina.

(0) (0) Abuz
21/12/2015

De unde ati scos mizeriile astea de rete ?

(0) (0) Abuz
22/12/2014

Pare interesant,de incercat

(0) (0) Abuz
21/12/2014

...adevarata..bravo

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Paste cu paine?

(0) (0) Abuz
21/12/2014

Tostat: o comună în departamentul Hautes-Pyrénées din sudul Franței. În 2009 avea o populație de 445 de locuitori.

(1) (0) Abuz
21/12/2014

Excelenta!

(0) (1) Abuz
21/12/2013

Nu ma incanta

(1) (0) Abuz
04/02/2013

Bun!

(0) (1) Abuz
04/02/2013

Excelenta combinatia,spaghetti-ele sunt oricum viata mea si punctul meu forte in bucatarie!dar reteta asta nu mi-ar fi venit in minte niciodata cred..desi eu folosesc f des combinatia paste-peste...dar foloseam ton sau macrou...niciodata nu m-as fi gandit la anchoa ca si baza de gust...,merci pt sugestie!felicitari!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Spaghetti cu ansoa
Spaghetti cu ansoa
2 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Pudding de paine
Pudding de paine
12 porții
1h20m
Foarte ușor
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: