Petitchef

Budinca de paine cu ciuperci si carnati

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
8 felii de paine

1 carnat

2 conserve ciuperci

4 oua

300 ml lapte

200 g branza

100 g cascaval

patrunjel verde

sare, piper, boia

Preparare

  • Painea se prajeste si se taie cubulete. Carnatul se taie feliute si se prajeste intr-o tigaie neunsa.
  • Se amesteca cuburile de paine cu ciupercile stoarse, carnatul, branza rasa.
  • Separat se bat ouale. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se toarna treptat laptele si se amesteca bine.
  • Se toarna compozitia peste amestecul de paine. Se amesteca si se aseaza in tava. Se presara putin cascaval ras se se da la cuptor pentru 30 de minute.

Poze

Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 1Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 2Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 3Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 4



Comentarii:

29/06/2011

O reteta excelenta!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de paine cu ciocolata si banane
Budinca de paine cu ciocolata si banane
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Budincă de pâine
Budincă de pâine
8 porții
1h5m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6h10m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: