Petitchef

Budinca de paine cu ciuperci si carnati

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Painea se prajeste si se taie cubulete. Carnatul se taie feliute si se prajeste intr-o tigaie neunsa.
  • Se amesteca cuburile de paine cu ciupercile stoarse, carnatul, branza rasa.
  • Separat se bat ouale. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se toarna treptat laptele si se amesteca bine.
  • Se toarna compozitia peste amestecul de paine. Se amesteca si se aseaza in tava. Se presara putin cascaval ras se se da la cuptor pentru 30 de minute.


Poze

Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 1
Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 2
Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 3
Budinca de paine cu ciuperci si carnati, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

29/06/2011

O reteta excelenta!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.